sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Vaasa - Uki

Perjantaina 3.7.2020 veneen siirto kotisatamasta Vaasasta lomamatkan alkuun startissa. Määränpää Uki ja miehistönä Krister ja Tom. Luvassa on sadetta, vastatuulta ja aallokkoa. Kesäkuun helteet ovat nyt muistona vain. 



Matkasta ei ole muita kuvia, kuvaaja jäi rannalle Vaasaan ja ajaa autolla sunnuntaina Ukiin. Tarkoituksena on viettää veneessä reilut kolme viimeistä lomaviikkoa ja Krister jää vielä sen jälkeen kahdeksi viikoksi vesille. Lomat harvoin osuvat ihan koko pituudeltaan yhteen.

Siirto Vaasa - Uki oli ollut kovin aallokkoinen ja ristiaallokon vatkaus oli sitä luokkaa, ettei intoa vastaavaan ole aivan heti lähteä. Sunnuntaina taakse jäi aurinkoinen Vaasa ja perillä odotti Rauman jälkeen vesisade. Harmaata, mutta silti kaunista. Tämä kaupunki on aina ihana. Ranta-aluetta on hieman uusittu ja nämä tekstit olivat kiva idea.











Ihan loistava idea S-marketin mieskärryt. Mukaan mahtuu juuri ne asiat jotka ovat oleellisia (makkara ja maito). Lisäksi lipun avulla mies löytyy hyllyjen välistä.


Sateella on ihanin aika tunnelmoida kynttilän valossa, ei sitä kesäaikaan muuten tulekaan tehtyä. Pitkä päivä päättyy iltaan ja Myy nukahtaa "ääliön" kainaloon. Ruuta on ikävä ja ruokakaan ei oikein maistu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti