torstai 23. heinäkuuta 2020

Turku

 Turkuun menevällä väylällä on monemoista liikkujaa.







Turussa kolme yötä sään vuoksi 21.7-24.7. 2020. Merituulet puhaltelevat kovasti ja välillä pientä vesipiskoa heittelee. Lomareissun kehnoimmat kelit. Tähän saakka olemme saaneet nauttia todellisesta Suomen kesästä. Alunperin ajattelimme tulla tänne kahdeksi yöksi, mutta varasimme vielä yhden yön lisää. Kumpaakaan ei huvittanut tuuleen ja sateeseen lähteä puskemaan. Ruissalon kylpylässä veneilijät saavat käyttää samaan laiturihintaan (30e) suihkuja ja pyykkihuonetta. Suihkut ovat privaatit kylpyän kellarissa, avaimen saa respasta. Ihan kelvolliset, vaikka toki olisi ihana päästä saunaankin. Kylpylään meno maksaisi lisää 10e. 


Kolme vieraspaikkaa tankin vieressä, meillä 95. Hyvä paikka, ehkä paras olisi 93. 




Myy on tyytyväinen, kun on nurmikkoa heti veneen edessä.


Olemme Fölillä käyneet kahtena päivänä Turun keskustassa sekä kauppakeskus Skanssissa. Myy sai elämänsä ensimmäisen Fölikyydin. Ensimmäisellä kerralla pientä jännitti ja toisena päivänä sujui jo kuin vanhalla citykoiralla. Enemmän Myy ehkä citykoira onkin, kuin merikoira.





Pesulle päästiin joka ilta. Tällaiseen voisi tottua.




Tätä Farfallan ruusuvettä on ollut ihana suihkutella kuumina kesäpäivinä niin vartalolle kuin kasvoille. Kiitos Suvi & Sunstation. 


Lisää tuotesijoittelua, Farfalla toimii, mutta Musto ei :( Takki on ollut melko vähäisessä käytössä ja ostettu kaksi vuotta sitten. Nyt molemmista hihoista heijastimet irti. 



Skanssissa on korvapuustit ainakin isoja :D

 Harmaa ja KYLMÄ päivä Skanssissa.


Kahluualtaaseen ei sitten tehnyt mieli mennä. Lämpöasteita ilmassa noin +16. Tuntuu kyllä, että on kylmempää.

Kahluualtaassa ei saa uida. Tosin melko minimies (tai nainen) täytyy olla voidakseen uida 10cm syvässä vedessä.





Turussa meille tulee aina sama tunne, että asumme väärässä kaupungissa. Kaunis saaristo, paljon saaria joihin on helppo rantautua ja muutenkin on paljon erilaista nähtävää. Kaupungin syke elää ja ihmiset puhuvat toisilleen. Kahviloissa ja ravintoloissa on väkeä ja elämää 💗👍.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti