keskiviikko 8. heinäkuuta 2020

Katanpää - Iso-Kuusinen

Katanpäästä lähtö Iso-Kuusisen luonnonsatamaan päivällä klo 13:30 ja perillä 18:25. Purjeita saimme käyttää pari pientä pätkää ja tunnelma veneessä oli tänään hiukan "kuuma". Virkistävää greippijuomaa ja lakritsaa niin tilanne hieman korjaantui. Matkalla välillä väsyy ja tänään oli sellainen potutuspäivä. Vettä satelee vähän väliä ja no ehkä jopa voisi sanoa kauniit ukkospilvet kiertävät kehää ympärillä. Tuuli vaihtelee suuntaa miten sattuu ja Windyn mukaan (jota olemme paljolti seuranneet) säät eivät nyt natsanneet. Noh nyt parkissa rauhassa ja huomenna.... Ehkä olemme vain täällä tai... Ehkä jatkamme matkaa tai sitten emme. Onneksi on loma, eikä tarvitse kaikkea vielä tietää.


VIHDOINKIN perillä ja Myyllä tarve päästä... Rantaan. Vielä, kun saisi hänet syömään. Ikävä juhannuksena menehtynyttä "siskoa" Ruuta, on aiheuttanut sen, että syöminen on todella huonoa. Ehkä aika parantaa haavoja tässäkin tapauksessa. Kieltämättä ikävöimme rantautumisen aikana Ruun kovaa haukuntaa. Nyt kaikki tapahtuu melko hyvässä hiljaisuudessa. Myy ei paljoa hauku. Ujo on muutoinkin. 







Näillä rannoilla hellepäivänä voi puhua lähestulkoon paratiisista. Upeat hiekkarannat ja kirkkaat vedet. Viime vuonna täällä käydessämme täällä oli mukavan lämmin kesäpäivä, nyt ehkä ei. Uimisesta en oikein edes osaa haaveilla, haikailla kylläkin. Olisinpa parempi kestämään kylmiä vesiä. Olisin jo hypännyt tuonne! Vesi on kuitenkin ihana ja kutsuva elementti.




Tänne jäämme hetkeksi yöpymään, grillaamaan, haaveilemaan ja matka jatkuu sitten joskus... Elämä on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti