sunnuntai 17. heinäkuuta 2022

Vaasakoti-Kaskinen

Peterzenzsistä pojan noutamana kohti Vaasaa ja Nallen eläinlääkäriä. Kotona odotti talon maalaajat ja helle & kuuma talo. Heti tuli ikävä takaisin merelle. Kotona tuli vietettyä kaksi yötä ja samalla tuli tehtyä välitankkausta ruokiin & pestyä pyykit: Sinällään oli mukava käydä nauttimassa kodin mukavuuksista ja suihkusta. Nallen lääkärireissu päättyi hyvin eli ei vielä toistaiseksi ainakaan toimenpidettä vaativaa suussa. Tietenkin se oli helpotus vaikka harmitti moinen pysähdys ja lenkki kesken lomaa. Suunnitelmissa oli ollut vielä muutama päivä purjehtia Turun saaristossa ja käydä Farmors-cafessa leivoksella. Osa jäi nyt kokematta ja tekemättä, mutta jos kaikella on aina jokin tarkoitus niin kaiketi oli tälläkin asialla.



Vaasa  ❤❤❤❤❤ Kaskinen

Vaasasta lähdin pojan kyydillä kohti Kaskista, jonne Krister oli pitkillä legeillä saapunut. Sopivasti olimme paikan päällä  juuri kalastuksen päivillä. Tietenkin saimme ostaa paikallista savukalaa, kiertää ihailemassa paikallisten näyttelyitä ja käsityöpajoja. Eniten taisimme pitää kuitenkin paikallisista lammasasukeista. 




Yksiä lempikukkiani unikkoja aidossa luonnon tilassa (toisin sanoen levinneet jostain pihasta)!



  Täytyy kehua Kaskislaisten kekseliäisyyttä. Virkattuja kukkasia juhannussalossa. Tämähän toimii   
  varmasti vuodesta toiseen, eivätkä kukat lakastu heti juhannusaaton jälkeen.







Todella ahkerat venevahdit. Vierasvenesataman kahvilassa on muuten superhyvät Sia jäätelöpallot ja saa kunnon kokoisena. Koiratkin olisivat saaneet kaupan päälle omat pallot, mutta ovat sen suhteen nirsoja ettei jäätelö yleensä maistu ja hyvä niin, jäätelö ei oikein olekaan suotavaa koiran syödä.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti