maanantai 26. heinäkuuta 2021

Kirjaisten kautta Boskäriin

Kirjaisilta tarkoituksenamme oli hakea kaupasta kaasupullo tyhjentyneen tilalle. Veneessä on aina kaksi pulloa (toinen varalle) ja nyt emme viitsineet ottaa riskiä ja lähteä eteenpäin vain yhden pullon varassa. Kirjaisilla myytiin juuri viimeinen kaasupullo niin sanotusti nenän edestä. Kaupan omistaja oli käymässä Turussa kaupoilla ja jäimme odottelemaan saapuvia pulloja. Kaasusta on ilmeisesti ollut nyt saaristossa pulaa. Kirjaisilla viivyimme useamman tunnin odottelemassa ja kävimme kävelemässä sekä syömässä paikallista todella herkullista ahventa uusilla perunoilla. Pienen rinteen päällä on sievä kirjasto/kirjojen vaihtopaikka Ei ollut lainkaan huono stoppi. Vieresvenestama on tankkauspisteen vieressä ja tankilla käyvät veneet heittävät koko ajan aaltoa laituriin, se ainut huono puoli paikassa. Kaupassa erinomainen palvelu ja toki haimme sieltä lisää herkkuja veneeseen. Hyvin olemme kyllä matkalla syöneet, kotona sitten alkaa ruokavalion huomattava kevennys. Rakas harrastus kuntosali saa myös sitten jatkoa...


Uutta täytyy joskus kokeilla (ei aina), hyvää oli ja kivan kirpakkaa. Piristi todella helteisenä päivänä.







Kiva kirjasto tai lainaa/vaihda/tuo/vie periaatteella. En löytänyt itselle mieluista kirjaa ja toisaalta ihanan kolleegan luovuttama kesäkirjapino on vielä kesken, vasta kaksi kirjaa luettu ja on muutama jäljellä. 


Maailma on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
Muumipappa ja meri


Matka jatkuu kohti Boskäriä kauniissa satumaisessa, lasimaisessa merimaisemassa. Tämän lomamatkan kokonaisuuden kaunein hetki. Näimme hylkeenkin kellivän selällään, mutta en ehtinyt kuvaamaan, ovat niin nopeita liikkeissään. 




”Kun iloitsee pienistä asioista, voi iloita usein.” 


Vaikka levää runsaasti reitillä, olen sentään tänä kesänä ehtinyt muutaman kerran uida meressä.

                                      Perillä ja levätilanteen vuoksi uimisesta voi vain haaveilla.




Matkalaiset vaipuvat aikaisin nukkumaan, meri-ilma ja jatkuva ulkona olo väsyttää kiitettävästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti