lauantai 23. toukokuuta 2020

Kausi alkaa, vene vesillä.

Kausi alkaa, vain masto puuttuu. 


Serkku Miiku jälleen kurkkii kuvassa...



Vene laiturissa, varsinaista veneen nostokuvaa ei valitettavasti ole. "Ruffhäxan"-kuvausryhmä oli vielä kotona kokkaamassa eväitä juuri silloin. Huippuhetki jäi siten ikuistamatta. Laiturifarssi jatkuu tänäkin vuonna. Muutaman kerran viime kesänä ystävällisesti joku muu oli parkkeerannut paikallemme laituriin ja... Paikka oli taas annettu pois. Tänä vuonna sama homma siis jatkuu. Aikaisempi, vuosia meidän nro 7 (onnennumeroni) vaihtui siis vitoseen. No pääasia tietysti, että on paikka. Tosin joka kerta reissusta saapuessamme kotilaituriin tulee epävarmuuden tunne, onko paikkamme jälleen siirretty ja joku vieras vene paikallamme. Ainakin jännitysmomentteja elämässä riittää.


Tyhjältä näyttää, kun masto ja "sprayhoodi" puuttuvat.



Hyvin on veneitä laskettu, tänään lauantaina noin 20 venettä.


Ruu osallistui talkoisiin. Päivä oli aurinkoinen ja ensimmäisen kerran tarkeni hetken pelkällä puserolla ja vielä rannassa. Tiukka puuskatuuli huolehti kyllä siitä, ettei tullut liian kuuma kuitenkaan.


Mastohommissa, köysien vetoja. Olimme talveksi ottaneet maston köydet pesuun. Takaisin laitto meni kohtuu hyvin. Vähän takertuvaa puuhaa välillä ja yksi köysi pääsi maston sisällä karkuun. Miikun ja Kaitsun avustuksella siitä selvittiin ja selviytyminen vaati kolme insinööriä touhua suunnittelemaan.




Pulkasta on moneksi, jopa kesällä.


Koko päivä venepuuhissa ja Ruu 13v ja Myy 3v. ovat valmiita lähtemään kotiin. 


Elämä on ihanaa, tässä ja nyt!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti