torstai 20. kesäkuuta 2019

Startti Ukista (Torsholmaan Ahvenanmaalle)

Krister tuli Ukiin jo etukäteen ja minä autokyydillä perässä. Ihana aurinkopäivä ja raskaan ajomatkan jälkeen pieni jaloittelu kauniissa Uudenkaupungin puutalokortteleissa rentoutti mielen ja lomafiilis alkoi syttyä.

Tästä on hyvä aloittaa kesän purjehdusloma. Viereisessä Saksalaisessa Malö 40 veneessä pariskunta kertoi viettäneensä merillä aikaa jo 4kk. Ihan niin hyvään suoritukseen emme kyllä nyt yllä, mutta jos 3,5 viikkoa saisimme kulumaan.







Kuuma päivä ottaa vanhan Ruun voimille. Joka kesä hän on yhä väsyneempi ja huonojalkaisempi. Mieliala on kuitenkin loistava ja hän on erittäin innokas purjehtijakoira. Helteessä Ruu valittamatta kävelee ja läähättää. Palkintona oli tietysti kylmää jäätelöä :)



    Myös joulupukki kesälomailee Uudessakaupungissa!




    Tässäkin cityssä on Rantakatu, hienoa!







Pakkahuoneen vierasvenesatamassa on hyvät
lankkupizzat ja munkkirikiläkahvit. Viime vuonna sain täältä kesän parhaan pizzan, nyt esitys ei yltänyt samaan. Maistui se kuitenkin hyvältä ja edelleen suosittelen käymään täällä. Meidän yksi lempparipaikoista.







Ukista siirto (6h) Torsholmaan. Matka sujui mukavasti riepottelevaan vastatuulleen, joten purjeita ei tarvittu. 




Kiipesin heti laiturin yllä olevalle lavalle poseeraamaan kauniissa maisemassa. Vene saatin kylkiparkkiin pienempään betonilaituriin, virtaus vähän pisti vastaan ja täytyi pari kertaa peruutella päästäksemme laituriin. Laiturin päässä oli isot ketjut, jotka ehtivät hipaista kylkeä. Pieni jälki jäi, ei onneksi pitkää naarmua kuitenkaan. Otettiin ketju pois kulmasta, ettei muille käy samoin. Kuten aina reissussa sattuu ja tapahtuu, tämä oli se ensimmäinen sattuma.

   
  Krister testaa veden syvyyttä vielä tarkemmin, kyllä riittää. Rantaa kohden pohja tulee nopeasti vastaan eli tämän   
  lähemmäksi rantaa ei venettä olisi kannattanutkaan tuoda. Hyvin siis arvioitu.




Pahoittelut tämä kuva jää toistamiseen, Blogger haluaa sen jäävän x2. Poistaa kaikki kuvat jos tämän poistan 😂





Myy nauttii, ei aamuinen 5km juoksulenkki tunnu missään, vauhtia riittää aina vain.


Kuten sanottu reissussa aina sattuu ja tapahtuu. Iltakävelyllä alkoi puiden takaa kuulua ihmeellistä kovaa huutoa... Kauris! Wau!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti